În această perioadă magazinul fizic este închis, însă comenzile online se onorează în termeni normali.

DESPRE NOI

CFMOTO dezvoltă, produce, comercializează și livrează cele mai fiabile și rentabile vehicule de teren din lume. Înființat în 1989, colaborează cu mai mult de 1500 de parteneri. CFMOTO a dezvoltat, până în prezent 98 de modele de vehicule și 51 de modele de motoare, distribuite în peste 70 de țări și regiuni. CFMOTO se numără printre cele mai avansate branduri din industria powersporturilor ale lumii și își propune să furnizeze super-produse distribuitorilor și fanilor săi la nivel global.

TEHNOLOGIE ȘI INOVAȚIE

Echipa de cercetare și dezvoltare CFMOTO este formată din 200 de angajați, proveniți din cinci țări. Designerii noștri depășesc orice limite întâlnite în arta proiectării vehiculelor și a motoarelor, avem mai mult de 110 brevete de înregistrare și drepturi intelectuale independente, unitatea de inovare extingându-se și la accesorii. Cu resurse avansate de cercetare și dezvoltare, CFMOTO este un lider de piață în această industrie.

ORIENTARE SPRE CALITATE

Tehnologia și calitatea sunt inima și sufletul afacerii noastre. Ne bucurăm de cele mai impresionante ride-uri , cât și de cel mai impresionant management al calității. Timpul, efortul și expertiza investită în dezvoltarea sistemului nostru de management ne permit să oferim produse de excepție și de încredere neegalabile în calitate.

VALOAREA UTILIZATORULUI

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani în industria motocicletelor, CFMOTO este întotdeauna dedicat furnizării unei valori optime de utilizare pentru fiecare produs, pe baza acestui fapt mașinăriile CFMOTO beneficiază, mai mult decât orice alte vehicule, de o incredibilă experiență în acest domeniu și se dovedesc a fi partenerul ideal care te ajută să te bucuri de viață explorând lumea.