În această perioadă magazinul fizic este închis, însă comenzile online se onorează în termeni normali.

CFMOTO on the PODIUM in Brasov!

CFMOTO on the PODIUM in Brasov!

TRANSCARPATIC Rally Raid, numit si DAKAR-ul din Carpati s-a desfasurat intre 22 – 25 septembrie 2021, pe un traseu care strabate zone pitoresti cu o puternica incarcatura istorica si care se intersecteaza cu drumuri vechi ce stabileau candva legatura intre cetatile medievale si bisericile fortificate ale vremii. De la acest eveniment sportiv nu a lipsit echipajul CFMOTO Romania Racing Team, prezent cu un side-by-side sport Z10.
GASGAS Si HUSQVARNA - Campion Si Vicecampion European La Hard Enduro

GASGAS Si HUSQVARNA - Campion Si Vicecampion European La Hard Enduro

In acest weekend a avut loc ultima etapa din Campionatul European de Hard Enduro, in Zlatibor, Serbia, celebra cursa Xross Challenge, cursa ce din anul urmator va deveni etapa de Campionat. Mondial!! România a fost reprezentata de doi sportivi: Jozsa Norbert Levente, pilot GASGAS, de la Clubul Master Bike Cluj, si Varga Zsolt Jr., pilot HUSKVARNA, de la NordicaMoto.ro. Succes garantat de cei doi pentru ROMANI! Norbert este noul campion european de hard enduro, iar Varga, vicecampion.
Weekend dur pentru Riderii GASGAS

Weekend dur pentru Riderii GASGAS

Vineri, sâmbătă și duminică a avut loc etapa a II-a din Campionatul Est European de Extrem Enduro și etapa a IV-a din Campionatul Național de Hard Enduro 2021. Concursul, care a ajuns a IV-a ediție, s-a desfășurat la Ditrău - Harghita. Au concurat clasele: PRO, Expert, Hobby, Fete și Veterani.
Weekend distractiv pentru GasGas și Divizia Moto ATH!

Weekend distractiv pentru GasGas și Divizia Moto ATH!

Alt weekend, alte evenimente, alte locații, fără timp de respiro! La Cluj a avut loc cea mai faină întâlnire din acest an Transilvania Bikers' BIKEFEST, iar la Arad s-a desfășurat etapa a V-a a CNIR ENDUROCROSS - Valea Rădeștiului.
Provocări pentru echipa ATH Racing și CFMOTO!

Provocări pentru echipa ATH Racing și CFMOTO!

Alt weekend, altă etapa de campionat. La Arad s-a desfășurat etapa a V-a a CNIR ENDUROCROSS - Valea Rădeștiului. Echipa ATH Racing nu a lipsit ba, mai mult, a si urcat pe podium.
REDBULL ROMANIACS 2021!

REDBULL ROMANIACS 2021!

România, gazda uneia dintre cele mai dure competiții mondiale! Într-o perioadă în care sportul este pe buzele tuturor, Jocurile Olimpice fiind în desfășurare, la Sibiu tocmai s-a încheiat cea mai aprigă competiție hard enduro din lume. România este, de 18 ani, pe harta internaţională a raliurilor de motociclism enduro prin competitia Romaniacs. 
Hard Enduro Bucovina 2021!

Hard Enduro Bucovina 2021!

Etapa regională de hard-enduro, în weekend, organizată de Clubul Hard Enduro Maramureș, etapă deja clasică a zonei de nord: Hard Enduro Bucovina. Concursul s-a desfășurat în localitatea Sadova din județul Suceava. Au concurat clasele: A; B;C; Veterani și Fete. Ca de obicei, sportivii noștri au câștigat podiumul.
GASGAS la HARD ENDURO POIANA RUSCA

GASGAS la HARD ENDURO POIANA RUSCA

Weekend incununat cu succes! Sportivii nostri castiga editie dupa editie. Tocmai s-a incheiat cea de-a IV-a editie a Hard Enduro Poiana Rusca, copetitie organizata in acest an de clubul MRM Bucuresti. Concursul a contat in Campionatul National de Hard Enduro (et.V), dar si in Campionatul European BMU de Extrem Enduro (Et.III). Hard Enduro Poiana Rusa s-a desfasurat in judetul Hunedoara (Ciulpaz), intre 20 si 22 august, iar noi ne bucuram din nou de podium.