În această perioadă magazinul fizic este închis, însă comenzile online se onorează în termeni normali.

Unde găsesc cel mai apropiat dealer?

Puteți găsi cel mai apropiat dealer prin programul nostru de localizare dealeri.

De unde pot cumpăra piese?

Puteți achiziționa piese de pe site-ul: www.cfmotoparts.eu

Unde îmi pot repara unitatea?

La oricare dintre service-urile autorizate. Verifică programul de localizare dealeri pentru a găsi cel mai apropiat dealer.

Cum știu că unitatea mea trebuie dusă la service?

Vă rugăm să verificați secțiunea de mentenanță din manualul utilizatorului. Intervalele pentru service sunt programate în funcție de condițiile de utilizare. Anumite modele necesită un service mai des în cazul în care este folosit în condiții severe sau la accelerație maximă. Va rugăm să vă consultați cu dealer-ul dumneavoastră pentru recomandări individuale în funcție de nevoi și modul de folosință.

Îmi pot schimba singur uleiul?

Da, dar vă recomandăm să păstrați bonurile și să țineți în evidență fiecare schimbare de ulei efectuată. Când sunt achiziționate noi, fiecare unitate vine cu un manual de utilizare, în cazul pierderii acestuia, puteți găsi o copie digitală aici.

Cum îmi pot repara unitatea atunci când este în garanție?

Pentru a obține acoperirea garanției, primul pas este să vă duceți unitatea la un dealer autorizat CFMOTO pentru diagnoză. Dealer-ul dumneavoastră va determina dacă unitatea dumneavoastră este viabilă pentru garanție.

Am o întrebare legată de o problemă tehnică, ar trebui să sun la CFMOTO?

Dealer-ul domneavoastră autorizat este prima persoană pe care trebuie să o sunați în cazul unor întrebări legate de partea tehnică.

Cum pot afla despre promoții și reduceri?

Dealer-ul dumneavoastră autorizat vă poate oferi informații legate de promoții și reduceri. De asemenea puteți găsi informații legate de promoțiile actuale aici.

De cât timp acționează CFMOTO?

De peste 27 de ani, începând cu producerea de motoare. CFMOTO a ajuns pe piața României în anul 2007.

Unde sunt construite mașinăriile CFMOTO?

CFMOTO este un producător global cu baza în Hangzhou, China, deținând o fabrică cu suprafața de 1.7 milioane de metri pătrați.

De ce ar trebui să îmi cumpăr un CFMOTO?

Dacă îți dorești o unitate de care să poți depinde, care să fie distractivă la condus dotată cu toate caracteristicile de care ai nevoie, într-un preț care nu poate fi bătut – CFMOTO are mașinăria pentru tine.